Referencer

  • Mads Nørgaard
  • Henri
  • Depanneur
  • Pineapple production Natholdet
  • JD Byg Entreprise

Find det du leder efter​

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed med speciale i arbejde med tag, vinduer, renovering og teaterkulisser. Vi tager meget gerne imod specialopgaver, og ​med vores sans for detaljen samt øje for det gode håndværk, så skuffer vi aldrig. 

Anmeldelser fra anmeld håndværker

Indsat to døre

Fleksible håndværkere, der kom efter aftale. Tog en professionel tilgang til opgaven og var erfaren. De håndværkere der satte vores døre i, var meget Dygtige, imødekommende og venlige. Trods alle mine spørgsmål :-)


Eneste forbedringspunkt, kunne være at tilbudsgiver fra start forventningsafstemmer hvem der forventelig ville udføre opgaven - men det er i det helt små. Alt i alt en meget meget god oplevelse. Vil helt sikkert bruge dem igen.

Montering af bordplader

VGS hjalp mig med at montere kompaktlaminat bordplader i køkkenet, som jeg selv havde købt. De gjorde en super opgave, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger. De hjalp med at finde fleksible løsninger da der opstod uforudsete problemer ift at vasken var lidt for bred og komfuret var lidt for højt til den nye bordplade der var lidt tyndere end den gamle. De har generelt gennem hele processen været behjælpelige på alle mulige måder i mit renoveringsprojekt.

Paneler i mørk Egetræ

Jeg har brugt VGS teamet til flere opgaver, og oplever altid højt serviceniveau, øje på detaljerne og lokaler der altid efterlades i flot stand. Paneler lyder som en simpel opgave, hvilket det er for de fleste, men i en ældre bygning hvor kunden ønsker massive ege lister, kræver det mange timer på tilpasning. Flere af panelerne har derfor været af og på, for at blive tilpasset bedst muligt - resultatet er flot, og giver lokalerne en finish med høj detaljegrad.

Kan fortsat kun give mine bedste anbefalinger til VGS-teamet!

VGS Tømrer & Snedker ApS​  -  ​Nygårdsvej 19, 2100 København Ø  -  CVR: 38704990​  -  Tlf.: 60 67 76 65  -  E-mail: Jacob@vgstomrer.dk